Geneanet > Meer > Blog

Geneanet op RootsTech 2014: De foto’s.

Gepost door admin op 16 feb. 2014

Geneanet op RootsTech 2014: De foto's.RootsTech is een beurs die gewijd is aan technologieën die van toepassing zijn op de genealogie . Deze vindt plaats in Salt Lake City, Utah, Verenigde Staten en wordt beschouwd als de belangrijkste beurs ter wereld. Vorige week heeft een delegatie van Geneanet voor de eerste keer deelgenomen aan RootsTech.

Na een bezoek aan de indrukwekkende ‘Family History Library’, hebben we drie dagen lang deelgenomen aan talloze conferenties en de makers van de technologieën van morgen ontmoet. (‘Verhalen vertellen’ mobiliteit, multimedia, familie netwerken ..).

Samengevat, een motiverend en inspirerend bezoek voor Geneanet.

Om u dit evenement te laten meebeleven, bieden wij u een selectie van onze foto’s.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren