Geneanet > Meer > Blog

TV-programma naar aanleiding van ‘Sailing Letters’ bij KRO – CBG.nl

Gepost door admin op 29 mrt. 2011

Op zondag 1 mei start de KRO met het tweeluik Brieven Boven Water (21.05 uur, Nederland 2). In zijn nieuwe programma probeert verslaggever Derk Bolt een aantal in de 17e en 18e eeuw verstuurde (nooit aangekomen) brieven alsnog bij de nazaten van de geadresseerden te bezorgen. Speurt Derk in Spoorloos vaak naar verloren ouders, in Brieven Boven Water leidt het spoor hem naar verre nazaten van oude briefschrijvers.

Broon : CBG.nl

1 commentaar

Zijn er al brieven (of andere personalia) gevonden betreffende Charles Max. Gerlach Antoon Quaedvlieg? Hij was ‘n genre schilder in Rome en was bevriend met prinses Marianne. Ikzelf doe onderzoek naar hem.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren