Geneanet > Meer > Blog

Genealogen, maak GeneaNet kenbaar !

Gepost door admin op 16 mei 2012

Communaute.jpgU maakt reeds lang gebruik van GeneaNet of u hebt ons pas ontdekt. De site bevalt u, alsook onze diensten en onze gemeenschapszin. U denkt dat het gratis uitwisselen van genealogische gegevens een toekomst heeft.
Omdat de beste publiciteit, de mond-aan-mond reklame is, vragen wij uw hulp GeneaNet kenbaar te maken.

1/ Waarom ons helpen GeneaNet kenbaar te maken ?

GeneaNet is een gemeenschappelijke databank : elke dag vervoegen nieuwe leden ons.  Elk nieuw lid brengt ons ook nieuwe gegevens.  Deze nieuwe gegevens openen nieuwe zoekresultaten en nieuwe contacten waarbij sommige ‘familie’ zijn.  GeneaNet kenbaar maken, is dus onze site gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen.

Daarbij komt nog dat bij GeneaNet, ‘alle gegevens gratis gepubliceerd door een gebruiker of een vereniging ook gratis raadpleegbaar is voor de andere gebruikers’. GeneaNet bevestigt dat van deze gegevens geen enkel commercieel gebruik wordt gemaakt.
Dit principe is de bevestiging van een breed en juiste verdeling van gegevens. GeneaNet kenbaar maken, is het virus van de genealogie actief bevorderen.

2/ Via uzelf.

Ieder kan op zijn manier helpen.  Het gemakkelijkste is natuurlijk over ons te praten in uw gesprekken, mails, forums of uw vereniging.
U kan bijvoorbeeld :

3/ Met GeneaNet.

a) GeneaNet op Facebook :
Indien u hier bent ingeschreven, aarzel dan niet onze Facebook-pagina te vervoegen.  Commentaar geven, hulpaanvragen, onze artikels delen : dit is een goede manier om GeneaNet te laten ontdekken aan uw relaties.

FacebookNL201106.jpg

b) GeneaNet :
Bezit u een persoonlijke website of bent u beheerder van de site van een vereniging, helpen wij u linken te plaatsen naar onze site.  Hiervoor werd een speciale pagina ontworpen :

[GeneaNet op uw site].

GeneaNetOpUwSite02.jpg
U zult er logo’s vinden, zoekformulieren, wolken familienamen en een overzicht actualiteiten van onze blog (RSS-flux) die u kunt inlassen op uw pagina’s.  Elk van deze tools kan aangepast worden aan uw site.  Eenvoudig kopiëren/plakken van de HTML-code volstaat voor de integratie.

Dank voor uw deelname,
Nu is het aan U !

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren