Geneanet > Meer > Blog

Regionaal Archief kan toch verder met digitalisering

Gepost door admin op 25 jun. 2012

destentor.nl:

ZUTPHEN/LOCHEM – Dankzij een eenmalige subsidie van 80.500 euro kan het Regionaal Archief in Zutphen de komende twee jaar tóch verder met het digitaliseren van archieven.
De eenmalige subsidie heeft het Regionaal Archief, gevestigd in de Zutphense Spiegelstraat, te danken aan de digitalisering van de archiefstukken van de voormalige landbouwkolonie Nederlandsch Mettray in Eefde in 2011. Omdat dit archief van nationaal belang is werd de digitalisering ervan gesubsidieerd door Bureau Metamorfoze, een nationaal fonds voor het behoud van het papieren erfgoed en gelieerd aan de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief.

destentor.nl

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren