Geneanet > Meer > Blog

Bijzondere genealogie Zuiderent (Oer-Vlaardinger)

Gepost door admin op 19 sep. 2012

devlaardinger.nl:

Burgemeester Tjerk Bruinsma ontving zaterdag 15 september uit handen van de auteurs het eerste exemplaar van de ‘Geschiedenis van de familie Zuiderent’. Het is een opmerkelijke genealogie in de overvloed aan stamboomboeken die verschijnen.

Afgelopen zaterdag was de Grote Kerk van Vlaardingen gevuld met ruim 200 leden van de familie Zuiderent en een aantal belangstellende genealogen. Ten overstaan van burgemeester Tjerk Bruinsma en wethouder archeologie Arnout Hoekstra presenteerden de auteurs, drs. Eduard A. Zuiderent en ir. Arnold Zuiderent, hun 772 bladzijden tellende ‘levenswerk’. De burgemeester merkte in zijn dankwoord op dat ook Vlaardingen met dit boek te feliciteren is: ‘hoewel de Vlaardingse tak is uitgestorven, zal de naam Zuiderent vanwege de ‘Oer-Vlaardinger’ altijd met Vlaardingen verbonden blijven’.

devlaardinger.nl

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren