Geneanet > Meer > Blog

De nieuwe GeneaStar

Gepost door admin op 1 sep. 2012

GeneaStar121.jpgKent u GeneaStar (www.geneastar.org) ?  Een website waarin de stambomen van beroemdheden worden gepresenteerd!  Deze stambomen kunnen door iedereen aangeboden worden.  Wij hebben deze zomer een nieuwe versie van GeneaStar online gebracht, duidelijker en eenvoudiger.
Het is nu mogelijk gemakkelijk iemand te zoeken in een welbepaalde plaats.  Breng even een bezoek aan de stambomen van deze mensen.  En het is ook mogelijk een bijdrage te leveren door ons te verwittigen van verwantschappen met uw stambomen.  Ook nieuwe stambomen voorleggen van beroemdheden is mogelijk.  En, indien u reeds een stamboom hebt geplaatst op GeneaNet, kan u deze automatisch laten vergelijken met de databank van GeneaStar.

Dit is de nieuwe homepage van Geneastar:

GeneaStar100.jpg

Hoe gegevens publiceren over een beroemdheid?:

GeneaStar120.jpg

Wanneer u iemand selecteert, kan u aan de linkerzijde de menu’s vinden:

Stamboom bekijken‘: Rechtstreekse toegang tot de stamboom. 

Een fout melden‘: Gebroken link?  Een fout in de gegevens?  U wenst informatie toe te voegen? Hier moet u dan klikken om te vragen de informatie na te kijken en u verder te contacteren. 

Familienamen en gemeenten‘: Hier kan u een tabel bekijken van de aanwezige familienamen en gemeenten van de beroemdheid.

Uw eigen verwantschap melden‘: Hier kan u klikken indien er een verwantschap bestaat tussen uw stamboom en de beroemdheid.  Hiervoor moet uw stamboom wel op GeneaNet geplaatst zijn.  Daarenboven moet de beroemdheid ook verschijnen in uw stamboom (om ons toe te laten de verwantschap te valideren).  

Vergelijk zijn genealogie met de uwe’: Vergelijk in één klik uw stamboom met de voorouders van de beroemdheid.

Veel geluk met uw bezoek!
Genealogie is een prachtige hobby met af en toe leuke momenten. GeneaStar is hiervan een voorbeeld!

[ GeneaStar ]

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren