Met Geneanet DNA heeft u nu de mogelijkheid om de achternamen en plaatsen te kennen die u deelt met uw genetische neven en nichten. Ontdek deze nieuwe functies

‘Families van toen’

Gepost door admin op 1 mrt. 2013

destadgorinchem.nl:

NL_20130301_01.jpgWERKENDAM – De Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. houdt zaterdag 2 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur in de Kwinter wederom ‘Families van toen’. Tijdens deze dag draait alles om familiestambomen en genealogie. Vanaf 15.00 uur houdt Tessel Pollmann een lezing over een familie van toen; de familie Mussert. In 2012 verscheen van haar hand het boek ‘Mussert & Co’, een boek over de NSB-leider en zijn vertrouwelingen. De lezing begint met de vertoning van een filmpje uit 1941, gemaakt voor Anton Mussert over zijn geboortedorp Werkendam.

destadgorinchem.nl

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren