Nieuw op GeneaNet : de pagina “Delen”

Gepost door admin op 7 apr. 2013

DePaginaDelenGeneaNet is een samenwerkingssite: de gebruiker wordt uitgenodigd zijn/haar informatie te publiceren (stamboom, foto’s, ingescande documenten, overzichtslijsten…) om zo anderen te helpen.  Als tegenprestatie is het werk van anderen dan ook uiteraard gratis te raadplegen… Een zeer goed middel dus om contacten te maken, het spoor van voorouders en vergeten familie terug te vinden. 
Om de toegang hiervoor gemakkelijker te maken hebben wij de nieuwe pagina ‘Delen’ aangemaakt.  Een voorstelling:

De pagina ‘Delen’:

Natuurlijk eerst aanmelden en dan kiezen voor het tabblad ‘gemeenschap’.

DePaginaDelen

En verder is het eenvoudig: op één pagina hebben wij het geheel van informatie welke u wenst toe te voegen gegroepeerd. 

DePaginaDelen

De pagina “Delen” geeft alle nodige linken weerd noodzakelijk om uw documenten te publiceren.  Selecteer wat u wenst en volg de instructies. Deze eerste versie zal uiteraard verder evolueren:  de pagina zal weldra aangepast worden aan uw profiel.

Vanaf heden, wanneer u om het even welk document wenst te publiceren, kan u via deze pagina te werk gaan.

Het delen op GeneaNet :

Indien u nu meer dan een mijljard voorouders kan vinden in onze stambomen, maar ook een miljoen oude gedigitaliseerde documenten, honderden volledige parochieregisters en textuele overzichtslijsten alsook 100 000 prentbriefkaarten, 50 000 foto’s van monumenten/grafstenen, 15 000 wapenschilden en 120 000 familiefoto’s is het dankzij de notie van het delen zoals destijds door GeneaNet ingevoerd:  een wederzijdse openbare hulp via documenten en informatie.

Jullie allen, beginnende of gevorderde genealogen maken het succes van GeneaNet en wij willen iedereen – ongeacht zijn of haar werk – bedanken voor de bereidwillige hulp.  Laat ons even herinneren dat alle gedeelde gegevens gratis blijven en dat iedereen de gepubliceerde gegevens kan verwijderen en dat de informatie niet gebruikt zal worden voor commerciele doeleinden.

[ Delen ]

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren