Ontdek de Geneanet verzameling oude prentbriefkaarten

Gepost door Odette op 17 jun. 2015
Ontdek de Geneanet verzameling oude prentbriefkaarten.

Geneanet leden delen meestal hun stamboom maar velen onder hen delen ook oude prentbriefkaarten van over de hele wereld. En we hebben een heel grote verzameling prentbriefkaarten uit Frankrijk dus als u Franse voorouders heeft, kunt u gaan kijken waar ze woonden.


Klik ‘Onderzoek’ > Prentbriefkaarten’ in de werkbalk bovenaan om toegang tot de verzameling te krijgen. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. U kunt prentbriefkaarten zoeken op sleutelwoord (elk woord in de beschrijving van de prentbriefkaart), plaats en datum, of u kunt een onderwerp kiezen om een oude prentbriefkaart te verzenden naar familie en vrienden. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. Klik op een miniatuur in de lijst met zoekresultaten. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. Van daar af kunt u het originele bestand downloaden, de prentbriefkaart verzenden aan familie en vrienden, en, indien van toepassing, rapporteren als ongepast. Als u de eigenaar van de prentbriefkaart bent, kunt u hier ook de beschrijving wijzigen. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. Als de prentbriefkaart gegeolocaliseerd is, kunt u klikken op het icoon in het ‘Adres’ veld om een kaart te zien. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. U kunt ook uw eigen oude prentbriefkaarten uploaden en delen. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten. Vul het formulier in en kies de afbeeldingsbestanden op uw computer. Ontdek de Geneanet verzameling oude  prentbriefkaarten.

6 commentaren

Ik ben op zoek naar drie familieleden uit het Brusselse :nonkel René ,schoenmaker op de chaussee de Waterloo 654;nonkel Camille,gevangenisbewaker te Vorst en tante Augusta en gehuwd met Schiltz die een beenhouwerij hadden.Wie kan mij helpen ?


Hoe kan ik van bepaalde personen die toegevoegd wordenaan mijn stamboom door anderen die ook in de site van Geneanet aanwezig zijn .


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren