Geneanet > Meer > Blog

Geneanet Weekend ‘Een begraafplaats voor het nageslacht’: U allen van harte gefeliciteerd!

Gepost door Odette op 29 okt. 2015
 

Voor de derde keer stelde Geneanet een weekeind voor om de grafstenen van onze voorouders vast te leggen. Het doel was om graven te fotograferen op een begraafplaats in de buurt. We danken u hartelijk voor uw deelname en hier zijn de resultaten van dit project:

38.000 foto’s van grafstenen

Dankzij u zijn meer dan 38.000 foto’s van grafstenen toegevoegd door 531 deelnemers wereldwijd: Australië, België, Canada, Tjechische Republiek, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika!
EN-geneagraves-weekend-new-01
Nogmaals, wij waardeeren uw bijdragen zeer!
Dankzij u zijn nu 400.000 foto’s van grafstenen beschikbaar in de Geneanet database.

15 commentaren Eerdere commentaren

Leo DIERCKX
01-03-16

Mijn familieleden worden meestal in een columbarium gezet bij overlijden,omdat ze verrast worden,maar wegens te klein niet aanvaard bij genea graves als ik deze fotografeer,telt dat dan niet als grafmonument voor mijn familieleden,ik wil het er wel op zetten,hoe aub


Wie o Wie kent deze personen. Julio Marco Isidora geboren 1900 ??? Federico Natalio Haseth geboren 1897 overleden?? Federico is getrouwd met Carmelita Daal. waar zijn hun gebleven. Zijn op Curacao geboren. Julio en Federico zijn 2 broers en 2 grootooms van mij.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren