Geneanet > Meer > Blog

Vernieuwde website Regionaal Archief Alkmaar in de lucht

Gepost door Jean-Yves op 31 mrt. 2017
 

Wie graag een blik werpt op het verleden, wordt goed bediend door de vernieuwde website van het Regionaal Archief. Bijna 70.000 afbeeldingen, van technische tekeningen en kaarten tot foto’s en affiches, zijn daar nu gratis te downloaden. De nieuwe site is geschikt voor diverse apparaten voor optimaal overzicht en heeft een chatfunctie voor wie vragen heeft over het archief of de site.

Naast afbeeldingen zijn veel tijdschriften en kranten in te zien. Zo zijn onlangs de Texelse Couranten uit de periode september 1887–2013 online gegaan. Ook zijn veel archiefstukken te vinden en kan men via de knop ‘persoon zoeken’ gedegen familieonderzoek doen.

Source

3 commentaren Eerdere commentaren

aanvullend onderzoeki fam. van den Coppenolle


Jack SNEL
10-04-17

Een geweldige aanwinst. Proficiat.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren