Geneanet > Meer > Blog

Lezing archieven en stamboomonderzoek in bibliotheek Grave

Gepost door Jean-Yves op 4 apr. 2017
 

In de serie KennisMakers, een project van BiblioPlus, verzorgt Arno Coopmans op woensdagavond 19 april in de Graafse bieb een presentatie over genealogie. Archieven. Wat zijn het eigenlijk, wat doen ze en waarom? Hoe kun je naar gegevens zoeken voor je familiegeschiedenis? Aanvang is om 19.30 uur.

Arno Coopmans, amateur-genealoog in Grave en schrijver van diverse tijdschriftartikelen over familiegeschiedenis, gaat in deze KennisMakers lezing, in op bovengenoemde onderwerpen. Al meer dan 40 jaar deed Arno onderzoek in de provinciale archieven van Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Noord-Holland en diverse stedelijke archieven.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren