Geneanet > Meer > Blog

Woudenberg overhandigt 37 meter dossiers aan Archief Eemland

Gepost door Jean-Yves op 12 apr. 2017
 

De gemeente Woudenberg heeft dinsdagmiddag maar liefst 37 meter (dat zijn 1227 dossiers) overgedragen aan het Archief Eemland in Amersfoort. Alle dossiers uit de periode 1975 tot en met 1995 zijn sinds dat moment bij Archief Eemland te raadplegen en niet meer bij de gemeente Woudenberg.

De afgelopen twee jaar heeft de afdeling interne dienstverlening van de gemeente Woudenberg alle dossiers klaar gemaakt voor het transport naar het Archief Eemland. Dinsdagmiddag 11 april was de officiële overdracht en heeft de burgemeester van Woudenberg, Titia Cnossen, de dossiers officieel overgedragen aan Ina Loovers, directeur van Archief Eemland.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren