Geneanet > Meer > Blog

Gelders Archief zoekt vrijwilligers om vanuit huis oude Gelderse overlijdensakten online te ontsluiten

Gepost door Jean-Yves op 19 jun. 2017
 

Iedereen die vanuit huis wil meewerken om gegevens van oude Gelderse overlijdensakten online te ontsluiten kan vanaf 15 juni 2017 eenvoudig aan de slag. Met de resultaten zijn vele duizenden liefhebbers van familiegeschiedenis in staat gegevens over hun voorouders op internet terug te vinden.

Sinds 1998 maakten honderden vrijwilligers akten van de Gelderse Burgerlijke Stand tot circa 1950 toegankelijk. Honderdduizenden Gelderse akten zijn inmiddels gedigitaliseerd en geïndexeerd. Onze personendatabase telt vele miljoenen namen.

Source

6 commentaren Eerdere commentaren

Ik zou graag willen weten of men mijn voovader Barend van de Poel, geboren in 1742, al gevonden is wat zijn overlijden aangaat. Zelf kan ik niets vinden, evenmin als zijn vrouw Nolleke Gortsen van Weerdesteijn.

Edit Geneanet : Dit soort vragen kunt U beter stellen op het forum onder Genealogische opzoekingen .
Daar dan nog even kiezen voor de juiste regio.


Wim ten DAM
30-06-17

Hoe kan ik meedoen aan digitaliseren overlijdens aktes? Groeten b.w. Ten Dam Gorssel

Edit Geneanet : Daarvoor dient U contact op te nemen met het archief zelf.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren