Geneanet > Infobronnen > Blog

Archief zoekt hulp Leidenaars

Gepost door Jean-Yves op 24 jul. 2017
 

Erfgoed Leiden roept de hulp van Leidenaars in. De organisatie heeft 90.000 foto’s in de collectie waarvan de locatie niet is omschreven. ,,Leidenaars kunnen die foto’s herkennen. We vragen hen: waar is de foto gemaakt?’’, zegt Ellen Gehring van Erfgoed Leiden.

De organisatie heeft zo’n 200.000 afbeeldingen van deze regio in bezit. Bijna de helft daarvan heeft geen adres of plaatsgegevens. Een ander probleem is dat adressen in de loop der jaren zijn veranderd of niet meer bestaan, waardoor de gegevens niet meer kloppen.

Source


Aanbevolen links voor het onderwerp:

5 commentaren

van 1938 tot 1967 in Leiden gewoond aan de Lange Mare. Ben in mijn beleving nog steeds een Leidenaar! Heb van nabij de demping van de Mare gezien. Mijn grootouders zijn in 1900 in Leiden komen wonen.


gewerkt bij van Gent & Loos in Leiden later ook rij-instructeur


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren