Tussen 30 juli en 3 augustus 2021 kunt u gratis gebruik maken van alle zoekopties op Geneanet.
Meer weten
Geneanet > Infobronnen > Blog

Herontdek Middelburg in het Zeeuws Archief !

Gepost door Jean-Yves op 18 okt. 2017
 

Zaterdag 4 november 2017 opent het Zeeuws Archief deuren die normaal voor het publiek gesloten blijven. Het thema van deze dag : het Verdwenen Middelburg, Ook is er een genealogische markt en natuurlijk ontbreekt een stand van Geneanet niet !

Openingstijden genealogische markt : 10.00 – 16.00 uur.
Adres : Zeeuws Archief, Hofplein 16, 4331 CK Middelburg

http://www.zeeuwsarchief.nl/actueel/4-november-herontdek-middelburg-het-zeeuws-archief/

4 commentaren

Niet alleen voor Cor Mondeel maar voor alle Mondeels zou dit een “must” moeten zijn. Helaas ben ik dan verhinderd maar ik hoop in de nabije toekomst alsnog een bezoek te kunnen brengen aan het Zeeuws Archief te Middelburg.


When Middelburg was bombed on the 17th of May 1940, a great part of my fam ily documentation disappeared. I am looking for books from Hengstdijk from before 1700. Is there any other way to find information from that period?


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren