Geneanet > Meer > Blog

Vragen over onbekende foto’s uit oude gemeente Gorssel

Gepost door Jean-Yves op 30 okt. 2017
 

Op zaterdag 4 november staan de deuren van het Tramstation van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van De Elf Marken staan dan klaar om de gasten te ontvangen. In de uitbouw van het Tramstation zullen dan dia’s vertoond worden met afbeeldingen van personen of gebouwen uit de oude gemeente Gorssel. Een deel van deze foto’s is afkomstig het Regionaal Archief Zutphen en een ander deel uit eigen fotoarchief. Bij al deze foto’s zijn er vragen. De vrijwilligers willen dan ook een oproep doen aan oudere inwoners van de gemeente om te helpen bij het oplossen van een aantal raadsels.

Source

1 commentaar

Is het een idee om met de foto’s langs te gaan in tehuizen voor bejaarden e.d. (verzorging)
Je vangt dan twee vliegen in een klap.
Vertier voor de bewoners en misschien verdere informatie van de foto’s.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren