Geneanet > Meer > Blog

Familie Verbinnen stelt 12 generaties en hun verhalen te boek

Gepost door Jean-Yves op 21 nov. 2017
 

André Verbinnen (64) en zijn nicht Fabienne Somers (70) hebben een stamboomboek over de familie Verbinnen geschreven. Ze zijn er 40 jaar aan bezig geweest. “Ons opzoekingswerk gaat terug tot in 1630”, vertelt André.

Het lijvig boek telt 325 pagina’s en 801 foto’s en staat vol met pakkende verhalen van en over de familie Verbinnen. “Leo Vervloet, voorzitter Familiekunde regio Mechelen, zegt dat het om een uitzonderlijk boek gaat”, zegt André Verbinnen fier. “Ons opzoekingswerk gaat terug tot in 1630. We hebben effectieve bewijzen terug gevonden via acten, schepengriffies, parochieregisters en burgerlijke stand”, vertelt André.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren