Geneanet > Meer > Blog

Regionaal Archief Rivierenland opent digitaal archief van 474 voorlopers

Gepost door Jean-Yves op 28 nov. 2017
 

Dijkstoelen, Heemraadschappen, Commissies en Polderdistricten – waterschappen hadden eeuwenlang klinkende namen. Het Regionaal Archief Rivierenland in Tiel ontsluit nu alle 474 rechtsvoorgangers van Waterschap Rivierenland in een online stamboom. Wie de geschiedenis van zijn dorp, streek of familie wil onderzoeken, heeft er een unieke digitale bron bij op www.regionaalarchiefrivierenland.nl/waterschap-rivierenland.

Het Dijkcollege van het Land van Arkel boven de Zouwe, het Heemraadschap van de Hoge Maasdijk van Stad en Lande van Heusden, de Dorpspolder Zuilichem beneden de Meidijk, de Commissie Gemeenschappelijke bemaling Gellicum en Rumpt.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren