Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Stadsarchief Kampen: Expositie: ‘De beste wensen!’

Gepost door Jean-Yves op 21 dec. 2017
 

Stadsarchief Kampen exposeert van 22 december t/m 6 januari een bijzondere collectie nieuwjaarswensen en kerstprenten in de Nicolaas Plompzaal in De Stadskazerne. Wensen van weleer gecombineerd met wensen voor de toekomst, want in de expo ruimte is er ook plaats gereserveerd voor uw wens.

Het aftellen tot het nieuwe jaar is begonnen. Wellicht bent u bezig geweest met het schrijven van kerstkaarten met uw nieuwjaarswens voor de mensen die u dierbaar zijn. Hoe zagen de kerstkaarten er in het verleden eigenlijk uit? Wat wenste men elkaar voor het nieuwe jaar?

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren