Geneanet > Meer > Blog

Regionaal Archief in Tiel kan weer jaren vooruit

Gepost door Jean-Yves op 6 feb. 2018
 

Het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) nam woensdag 31 januari 2018 het nieuwe depot 8 feestelijk in gebruik. Het archief beschikt daardoor over 5000 strekkende meters aan extra bergruimte. Die ruimte was nodig door de fusie van het RAR met het archief van de Bommelerwaard in Zaltbommel.

Vooraf aan officiële openingshandeling lichtte de voorzitter van het bestuur van het RAR, Marcel Melissen, de noodzaak van de uitbreiding toe. “In 2004 strandde een poging tot samengaan van beide archieven aan weerszijden van de Waal vroegtijdig.

Source

3 commentaren Eerdere commentaren

fijn om zoveel informatie handig beschikbaar te hebben.


Prima deze uitbreiding, ga zo door.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren