Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Veel lof voor Gemeentearchief Schouwen-Duiveland

Gepost door Jean-Yves op 27 feb. 2018
 

Het Gemeentearchief Schouwen-Duiveland is het op één na beste archief van Nederland. Alleen het archief van het IISG, Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis, scoorde beter in het onderzoek van Koninklijke Vereniging van Archivarissen en de Branchevereniging Archiefinstellingen Nederland.

Het Gemeentearchief Schouwen-Duiveland telt 3,5 kilometer aan materiaal. Vergeleken met andere archieven is het daarmee aan de kleine kant. Toch hoort het archief bij de allerbesten. Onderzoekers waarderen het met rapportcijfer 8,3.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren