Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Algemeen Christelijk Vakverbond Reet viert 100 jaar zonder zoekgeraakt archief

Gepost door Jean-Yves op 26 mrt. 2018
 

De Reetse ACV-afdeling bestaat 100 jaar. Dat werd gevierd in een afgeladen vol Gildenhuis, maar wel zonder archief. Dat is zoekgeraakt.

ACV Reet (Algemeen Christelijk Vakverbond) was voor de Eerste Wereldoorlog onderdeel van ACV Kontich. In 1918 werd een eigen, lokaal initiatief gevormd. Toch duurde het nog tot 1954 eer dat mee in de regio van de Rupelstreek werd ondergebracht.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren