Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

De Belgische Opstand en het Belgische orangisme

Gepost door Jean-Yves op 6 mrt. 2018
 

Bij uitgeverij Boom verschijnt vandaag het boek Oranje in revolutie en oorlog. Een Europese geschiedenis, 1772-1890. In dit vervolg op de drie bekroonde koningsbiografieën van Willem I, II en III, bekijkt historicus Jeroen Kocht de geschiedenis van de Oranjevorsten vanaf de nadagen van de Republiek tot aan het begin van het moderne Nederland, en plaatst hij voor het eerst het wedervaren van de Oranjedynastie in een Europese context. Op Historiek een fragment over de afscheiding van België.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren