Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Nationaal Archief voegt sites samen

Gepost door Jean-Yves op 6 mrt. 2018
 

De afgelopen jaren onderhield het Nationaal Archief twee websites: een voor de zakelijke klanten (nationaalarchief.nl) en een voor de gebruikers van archieven (gahetna.nl). “Beide websites waren aan vervanging toe,” zegt communicatieadviseur Dirk-Jan Emans Communicatieadviseur. “Dat bood ons de kans om onze websitekeuzes volledig te herijken en de websites samen te voegen. Op die manier bieden we al onze diensten en informatie aan via één loket. We presenteren nu één website waarbij de bezoeker zelf bepaalt hoe hij door onze informatie navigeert. We zijn met één website goed vindbaar voor alle partijen.”

Source

5 commentaren Eerdere commentaren

Ben zeer benieuwd naar het resultaat. Berichten over naam en werkwijze zullen wel volgen, denk ik.


Het Nationaal Archief gaat de huidige twee websites nationaalarchief.nl en gahetna.nl fuseren tot één website: http://www.nationaalarchief.nl. Voor het zoeken in de collectie en het reserveren van archiefstukken blijft gahetna.nl tot medio 2018 in de lucht.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren