Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Regionaal Archief Alkmaar blij met rapportcijfer 8,0

Gepost door Jean-Yves op 13 mrt. 2018
 

De dienstverlening in Nederlandse archiefinstellingen krijgt een gemiddeld rapportcijfer van 7,9. Dat blijkt uit de Kwaliteitsmonitor Dienstverlening Archieven over 2017. Het Regionaal Archief Alkmaar, dat tien gemeenten bediend van Castricum tot Texel, scoorde een 8,0 en is daar trots op.

Het Regionaal Archief in Alkmaar scoorde volgens het publiek een 7,8 voor de online dienstverlening, tegenover een landelijk gemiddelde van 7,5. De dienstverlening in de studiezaal werd op alle aspecten bovengemiddeld beoordeeld. Het eindoordeel was een 8,1, tegenover gemiddeld 7,8. Met name de openingstijden werden hoger gewaardeerd: 8,1 tegenover 7,4.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren