Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

‘Vreest niet Gy klein Kuddeken’

Gepost door Jean-Yves op 26 mrt. 2018
 

Voordracht door historica Jozefien Blommaert : ‘Vreest niet Gy klein Kuddeken’, de geschiedenis van de Reformatie in onze streek.

Vrijdag 6 april 2018, om 20 uur in de polyvalente zaal van de Brakelse Bibliotheek.

Gerelateerd forumtopic : https://nl.geneanet.org/forum/viewtopic.php?f=79&p=1337923

1 commentaar

Jammer dat ik dit niet eerder wist. De Heemkundige Kring Sas van Gent heeft in het verleden in hun jaarlijkse kroniek gepubliceerd over de speciale band van protestantse gemeenten in Zeeuws Vlaanderen en de protestanten in de regio Marie Horebeeke. Een afstammeling van de eerste protestanten aldaar (naar ik aanneem gezien de naam) en dan historica zijn opent misschien mogelijkheden. Wij organiseren elk jaar een zestal lezingen. Een lezing waarin bv de banden met Sas van Gent besproken worden zou zeer welkom zijn. Graag hoor ik de mogelijkheden.
Met hartelijke groet,
Co Vercouteren


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren