Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Breng materiaal over de oorlog naar het Drents Archief

Gepost door Jean-Yves op 20 apr. 2018
 

Het Drents Archief in Assen doet mee aan de actie ‘Niet weggooien!’, die op donderdag 3 mei wordt gehouden. Met deze oproep wordt het publiek gevraagd om oude documenten uit de oorlog niet weg te gooien, maar in te leveren bij het Drents Archief.

Nog altijd duiken bijzondere objecten uit de Tweede Wereldoorlog op. Soms bij een verhuizing, soms bij een sloop van een woning of zomaar bij het opruimen van een zolder. Variërend van een stapeltje brieven tot foto’s, documenten of een voorwerp. Deze kunnen een bijzondere kijk geven op de oorlogstijd.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren