Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Dateren en identificeren van oude familiefoto’s

Gepost door Jean-Yves op 15 apr. 2018
 

U heeft vast nog ergens oude familiefoto’s liggen, maar als de betrokkenen niet meer leven, is het vaak moeilijk te achterhalen wie er op de foto’s is afgebeeld en wanneer of waar de foto’s zijn gemaakt. Een datering van een foto geeft een antwoord op het ‘Wanneer?’ maar kan in combinatie met andere gegevens ook tot een antwoord op de vragen ‘Waarom?’, ‘Waar?’ en ‘Wie?’ leiden.

Waar:
FelixArchief
Oudeleeuwenrui 29
2000 Antwerpen

Wanneer:
vrijdag 27 april 2018 van 13:30 tot 16:00

Prijs:
gratis

Reservaties:
reg.antwerpen.cursussen@gmail.com

Organisatie:
familiekunde Vlaanderen Regio Antwerpen

Link:
familiekunderegioantwerpen.be

1 commentaar


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren