Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Fotocollectie Museum Het Groot Graffel verhuist naar Regionaal Archief Zutphen

Gepost door Jean-Yves op 5 apr. 2018
 

De fotocollectie Museum Het Groot Graffel in Warnsveld wordt in bewaring gegeven aan het RAZ. Rob Jaspers, voorzitter van de Raad van Bestuur van GGNet, en Etienne van den Hombergh, stads- en streekarchivaris bij het Regionaal Archief Zutphen (RAZ), tekenden hiervoor maandag de overeenkomst.

Het gebouw waarin het museum van Het Groot Graffel expositieruimten heeft ingericht, wordt gesloopt. De museale stukken, documenten en foto’s konden in een veilige ruimte worden ondergebracht, maar dat wilde de museumcommissie niet. Roelof Bolding, lid van de museumcommissie Het Groot Graffel en penningmeester van de Stichting Historisch bezit Oude en Nieuwe Gasthuis (ONG)…

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren