Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Natasja Pels nieuwe gemeentearchivaris van Amersfoort

Gepost door Jean-Yves op 5 apr. 2018
 

Half mei wordt Natasja Pels (1980) benoemd tot nieuwe gemeentearchivaris van Amersfoort bij Archief Eemland. Zij volgt Vincent Robijn op die sinds februari directeur is van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle.

De aanstelling van Pels voldoet volgens Ina Loovers, directeur Archief Eemland aan de wens van het archief om een gemeentearchivaris te benoemen die naast toezichthouder visie en beleid ontwikkelt op digitaal informatiebeheer.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren