Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Het Famillement 2018 is zondag 3 juni in Leeuwarden

Gepost door Jean-Yves op 24 mei 2018
 

Het Famillement is het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Het is een gratis evenement dat zowel leken als gevorderden op het terrein van (familie)geschiedenis veel te bieden heeft. Voor Leeuwarden is in 2018 als locatie gekozen omdat de stad dan culturele hoofdstad van Europa is. Het CBG heeft samen met Tresoar en het Historisch Centrum Leeuwarden (HCL) de organisatie in handen. Het komende Famillement vindt plaats op zondag 3 juni 2018 in Leeuwarden bij Stadsschouwburg De Harmonie, Tresoar en HCL.

Famillement 2018

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren