Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

De Zutphense Hannie zoekt de moordenaar van haar opa

Gepost door Jean-Yves op 19 jun. 2018
 

Het was 8 april 1945. Zutphen werd bevrijd. Voor Hannie Veldhuizen kwam de vreugde samen met groot verdriet. Het is ook de dag waarop haar opa, een Zutphense politieagent, vermoord is. Vermoord midden op straat.

Veldhuizen is nu 77 jaar en woont ondertussen in Den Helder. Ze is druk aan het pluizen in haar familiegeschiedenis. Ze wil weten wie haar vader is, en is benieuwd wie haar opa vermoord heeft. “Ik ben nu 77 jaar. En wil het graag nog weten, nu het nog kan”, vertelt ze.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren