Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Digitale dijken Regionaal Archief Rivierenland zijn versterkt

Gepost door Jean-Yves op 5 jun. 2018
 

Van oktober 2017 tot maart voerde het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) samen met de gemeente Buren en DE REE archiefsystemen een e-Depot pilotproject uit. ”Het project is een vervolg op een eerdere pilot, waarbij we onderzochten wat er nodig is voor het overbrengen van een digitaal archief. In deze nieuwste pilot is de opgedane kennis met succes in de praktijk gebracht. We hebben digitaal archief van de gemeente Buren opgenomen in het e-Depot én vervolgens beschikbaar gesteld op de website van het RAR.”

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren