Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Oudste kerk van Haarlem doorstond alle gebeurtenissen

Gepost door Jean-Yves op 28 jun. 2018
 

De Janskerk in Haarlem, het publiekscentrum van het Noord-Hollands Archief, viert dit jaar haar 700-jarig bestaan. Daarom wijdt het archief zijn zomertentoonstelling aan heden, verleden en toekomst van de kerk. Topstuk van de tentoonstelling is een manuscript uit 1332 waarin de Janskerk voor het eerst wordt genoemd. Van 22 juni t/m 9 september 2018 is te zien welke veranderingen het gebouw heeft doorgemaakt, wie door de eeuwen heen de bezoekers waren en welke gebeurtenissen het heeft doorstaan.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren