Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Red Star Line Museum sluit tijdelijk de deuren vanwege renovaties

Gepost door Jean-Yves op 19 jun. 2018
 

De geschiedenis van de Red Star Line gaat voor drie maanden even weer de boekenkast in. “De renovatie moet ons 5-jarig jubileum kracht bijzetten”, zegt het museum.

“Het museum zal tijdelijk sluiten zodat het gerichte ingrepen en updates kan uitvoeren”, zegt Bram Beelaert, onderzoeksleider en curator bij het Red Star Line Museum. Volgens Karen Moeskops, directeur van het museum, is de renovatie vooral een antwoord op het verzoek van de bezoekers: “Onze gasten vroegen zich af wat er uiteindelijk geworden was van de Europese reizigers die het hadden aangedurfd de reis naar de VS aan te vatten.”

Source

3 commentaren Eerdere commentaren

volledig mee eens!


De bemanningsarchieven van de RED STAR LINE bevinden zich in Engeland in het “Merchand Seamen Register of Service” bij het “Public Record Office- The National Archivesof the United Kingdom” te Kew , Richmond, SURREY TW9 4DU E.K. Aangezien de RED STAR LINE onder Engelse vlag vaarde.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren