Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Onrust in historische wereld over plannen RHC Eindhoven

Gepost door Jean-Yves op 23 jul. 2018
 

In de historische wereld in Zuidoost-Brabant is de nodige onrust ontstaan door berichten over de mogelijke sluiting van het Regionaal Historisch Centrum in Eindhoven, het RHCe.

De toekomst van het centrum staat ter discussie nadat uit onderzoek is gebleken dat het RHCe op een financieel tekort afstevent. Uit dat onderzoek kwam ook naar voren dat het centrum de interne zaken, zowel qua beleid als bedrijfsvoering, bepaald niet op orde heeft.

Source

10 commentaren Eerdere commentaren

Tom ALESSIE
31-07-18

Cultureel erfgoed van deze waarde mag niet verdwijnen en moet toegankelijk blijven. Wat gaat er gebeuren als het RHC Eindhoven dicht gaat?


oldman89
10-08-18

Inderdaad, het is een noodzaak dat zulke belangrijke instellingen zoals het RHC van overheidswege de nodige aandacht krijgt. Het kan niet zijn, dat een instelling als deze voor Eindhoven zou verdwijnen.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren