Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Terneuzen verhuist archief naar Middelburg; ‘Gemeente verwaarloosde het decennialang’

Gepost door Jean-Yves op 5 jul. 2018
 

Het gemeentearchief van Terneuzen verhuist naar het Zeeuws Archief in Middelburg. Dat heeft de gemeenteraad gisteravond met 24 stemmen voor en 6 stemmen tegen besloten. Het Zeeuws Archief kan de drie kilometer aan documenten op een betere manier bewaren en ook beter toegankelijk maken voor het publiek.

De toegankelijkheid van het Terneuzens archief valt volgens de gemeente vooral te verbeteren door het beschikbaar stellen van digitale archiefstukken. “Digitaal is de dienstverlening nu summier en deze dient verder vormgegeven te worden.”

Source

3 commentaren Eerdere commentaren

1980 is nog niet vrijgegeven Godelieve Lodewyckx


Nico PANKOW
16-07-18

Krantenbank Zeeland. De Stem 21 oktober 1988. Daar vindt je een Gerard(us) Imandt. Is hij wellicht de oom die je zoekt. Succes met je zoektocht.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren