Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Utrechts Archief publiceert beeldmateriaal met verbeterde gebruikslicenties

Gepost door Jean-Yves op 12 jul. 2018
 

Het Utrechts Archief heeft een groot project afgerond om te komen tot heldere gebruiksvoorwaarden voor de collectie beeldmateriaal. Aan de bijna 200.000 afbeeldingen die online staan, zijn nu uitgebreide voorwaarden voor gebruik gehangen. Alle afbeeldingen zijn voorzien van een licentie met een heldere uitleg over wat er met de afbeelding gedaan mag worden. Zo weet een gebruiker precies welke voorwaarden er gelden bij hergebruik van de afbeelding.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren