Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Dag van de fotografie Heemkundige Kring Landen

Gepost door Jean-Yves op 3 aug. 2018
 

In het kader van de internationale dag van de fotografie willen de stad Landen en de Geschied- en Heemkundige Kring Pepijn@Landen in augustus lokaal erfgoed opnieuw onder de aandacht brengen door historische foto’s in het straatbeeld te plaatsen. In Neerwinden organiseren we samen met de Gilde van Germaine van de Walin op 18 en 19 augustus een tentoonstelling met foto’s uit de oude doos.

Waar? Neerwindenstraat, 53 Neerwinden (Landen)

Wanneer? 18 en 19 augustus 2018

Verdere info

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren