Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Het notariaat en de notarisarchieven als genealogische bron

Gepost door Jean-Yves op 6 aug. 2018
 

Voordracht door ere-notaris Luc Eeman. Notarisakten kunnen een belangrijke rol spelen bij het genealogisch onderzoek. Notarissen zorgen voor de schriftelijke vastlegging van belangrijke momenten in ons leven: een huwelijk, de aankoop van een woning, nalatenschappen enz. Tijdens deze voordracht vernemen we meer over de rol van de notaris, en welke informatie te vinden is in de diverse notariële.

Waar? Kerkstraat 97, 9200 Dendermonde

Wanneer? 13 september 2018

Verdere info

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren