Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Meer > Blog

Nationaal Archief lanceert campagne om naamsbekendheid te vergroten

Gepost door Jean-Yves op 3 aug. 2018
 

Om het Nationaal Archief meer bekendheid te geven heeft de organisatie de campagne ‘Het Nationaal Archief komt heel dichtbij’ gelanceerd, met posters in abri’s, radiospotjes en video’s, waarin bekende Nederlanders als Erik Scherder, Noraly Beyer, Ad van Liempt en Karla Peijs laten zien en horen wat het Nationaal Archief voor hen betekent. De campagnefoto’s zijn gemaakt door acteur en fotograaf Thom Hoffman.

Het Nationaal Archief, gevestigd te Den Haag, is de grootste openbare archiefinstelling in Nederland. Er ligt bijna duizend jaar geschiedenis van Nederland opgeslagen in 137 kilometer aan documenten en 800 terabyte aan digitale bestanden.

Source

2 commentaren

alleen heel jammer dat ze zo moeilijk te benaderen zijn. Niet echt gebruiksvriendelijk via gahetna. Misschien een verbeterpunt in de nieuwe organisatie. ( ik ben een ervaren zoeker en kom er wel uit) Veel nieuwe onderzoekers stellen in de forums vragen over ga het na en hoe ze daar moeten zoeken de ervaren gebruikers helpen ze op weg zoeken aktes enz. toch merk ik dat er veel omwegen gebruikt worden waarvan er een zoekakte helaas niet meer online is.


Ik ben het met Maja volkomen eens. Probeer eens vrijwilligers te vinden die iets ( makkelijks ) op kunnen zoeken voor o.a. mensen die, veraf wonen of niet meer in staat zijn naar Den Haag te reizen.Nieuw komelingen beter begeleiden en, als het ff kan, assisteren.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren