Geneanet > Infobronnen > Blog

Erica, Emmen: Helpende Handjes luiden de noodklok

Gepost door Jean-Yves op 26 sep. 2018
 

De waardering voor het werk dat ze doen is er volop, maar de broodnodige extra handjes blijven uit. De werkgroep De Helpende Handjes in Erica luidt daarom de noodklok. Het groepje vrijwilligers helpt al ruim zeven jaar de beheerder van de Algemene Begraafplaats in het dorp.

Met vereende krachten knappen de groepsleden oude graven en het terrein zelf elke woensdagochtend op. De meeste leden zijn echter al van een gezegende leeftijd, aldus Johan Hemel van de Helpende Handjes. Er moet gekeken worden naar de toekomst, dus voor de voortzetting van het goede werk zijn meer handjes nodig. Veel meer. En daar ontbreekt het aan.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren