Geneanet > Infobronnen > Blog

Fotocollectie Zutphen vanaf de jaren dertig

Gepost door Jean-Yves op 26 nov. 2018
 

De fotocollectie van Zutphenkenner Piet Dullaert (1920-2011) is nu toegankelijk gemaakt op www.erfgoedcentrumzutphen.nl. Dullaert fotografeerde vanaf de jaren dertig in de vorige eeuw de stad. Het was een grote wens van hem dat deze collectie voor erfgoedminnend Zutphen bewaard bleef. De afgelopen maanden hebben vrijwilligers en medewerkers van het Regionaal Archief Zutphen hard gewerkt aan de digitalisering en beschrijving van alle foto’s. Ze zijn te vinden op: www.erfgoedcentrumzutphen.nl bij Beeld en Geluid.

Source

1 commentaar

wat een fantastisch initiatief , zodoende heb je een inkijk in de urbanisatie van een stad.
hopelijk krijgt dit navolging.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren