Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Het Flevolands Archief sluit aan op e-Depot Nationaal Archief

Gepost door Jean-Yves op 31 dec. 2018
 

Het Flevolands Archief voltooit donderdag het traject van aansluitingen van de Regionaal Historisch Centra op het e-Depot. De digitale archieven worden hiermee duurzaam bewaard en toegankelijker gemaakt.

De overheid gaat steeds meer digitaal werken. Daarom moet ervoor worden gezorgd dat de digitale informatie duurzaam bewaard wordt. Dit kan door middel van het e-Depot. Het e-Depot is een initiatief van het Nationaal Archief en is ontwikkeld in samenwerking met de Regionaal Historische Centra.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren