Geneanet > Infobronnen > Blog

Nieuw bij Geneanet : Schenk een Premium abonnement van 3 of 6 maanden, of 1 of 2 jaar

Gepost door Jean-Yves op 19 dec. 2018
 

Een origineel geschenk nodig voor de feestdagen ? Geneanet heeft de oplossing, waarbij u familie of vrienden een Premium abonnement kunt schenken, zodat ze de genealogie kunnen ontdekken of verder kunnen gaan in de zoektocht naar hun familiegeschiedenis !

Tot op heden was het alleen maar mogelijk een Premium abonnement voor 1 jaar of 2 jaar af te sluiten. Maar vanaf nu is het ook mogelijk een Premium abonnement te schenken voor perioden van 3 of 6 maanden !

Klik onderaan de site op “Een Premium abonnement als geschenk aanbieden”.

Vul daar de accountnaam van de persoon in, aan wie u een Premium abonnement wilt schenken.

Indien deze persoon nog geen account heeft bij Geneanet heeft, dan kunt u er zelf een aanmaken gekoppeld aan uw emailadres, waarna de persoon later zijn/haar profiel kan wijzigen om het aan het eigen emailadres te koppelen.

Selecteer de duur van het abonnement en klik daarna op “Bevestigen”.

2 commentaren

kan ik voor me zelf een premium abonnement voor 3 maanden aanvragen ?


heb ik net gedaan, gaat goed


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren