Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Nieuw bij Geneanet : Schenk een Premium abonnement van 3 of 6 maanden, of 1 of 2 jaar

Gepost door Jean-Yves op 19 dec. 2018
 

Een origineel geschenk nodig voor de feestdagen ? Geneanet heeft de oplossing, waarbij u familie of vrienden een Premium abonnement kunt schenken, zodat ze de genealogie kunnen ontdekken of verder kunnen gaan in de zoektocht naar hun familiegeschiedenis !

Tot op heden was het alleen maar mogelijk een Premium abonnement voor 1 jaar of 2 jaar af te sluiten. Maar vanaf nu is het ook mogelijk een Premium abonnement te schenken voor perioden van 3 of 6 maanden !

Klik onderaan de site op “Een Premium abonnement als geschenk aanbieden”.

Vul daar de accountnaam van de persoon in, aan wie u een Premium abonnement wilt schenken.

Indien deze persoon nog geen account heeft bij Geneanet heeft, dan kunt u er zelf een aanmaken gekoppeld aan uw emailadres, waarna de persoon later zijn/haar profiel kan wijzigen om het aan het eigen emailadres te koppelen.

Selecteer de duur van het abonnement en klik daarna op “Bevestigen”.

2 commentaren

kan ik voor me zelf een premium abonnement voor 3 maanden aanvragen ?


heb ik net gedaan, gaat goed


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren