Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Van 17 tot 27 januari 2019, maak foto's van gedenkplaten in uw buurt ... Ontdek hier hoe deel te nemen.
Geneanet > Infobronnen > Blog

Op zoek naar Texelse archieven

Gepost door Jean-Yves op 4 dec. 2018
 

Voor haar afstudeerstage is Savannah Aloserij, student aan de Reinwardt Academie, op zoek naar archieven over Texel en wat Texel maakt zoals het is.

Ze houdt zich tijdens haar stage bij het Regionaal Archief Alkmaar dan ook bezig met het in kaart brengen van welke archief(collecties) met betrekking tot Texel zich waar bevinden en wie daarvoor het aanspreekpunt is. Zo kan het Regionaal Archief Alkmaar haar publiek beter van dienst zijn en doorverwijzen naar de juiste personen, plekken en organisaties op Texel zelf als men vragen heeft over (de geschiedenis van) Texel.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren