Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Fotocollectie Rien Siers naar Regionale Archief Tilburg

Gepost door Jean-Yves op 4 jun. 2019
 

Het Regionale Archief Tilburg is een grote foto-collectie rijker geworden. Fotograaf Rien Siers (1927-2014) schonk zijn foto- en negatievenarchief aan het Regionaal Archief Tilburg.

Naast zijn eigen werk, bevat de schenking ook een aantal foto’s van de bevrijding van Tilburg, gemaakt door Georg Schulvater (1883-1966). Schulvater was een oom van Siers’ vrouw met wie hij aan het begin van zijn carrière een vennootschap had. De foto’s van Schulvater geven een blik op het centrum van Tilburg na de oorlog.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren