Het blokkeren van publiciteit kan de werking van de site hinderen.

Geneanet is geheel vrij van advertenties, maar Uw AdBlocker kan de snelheid van Uw verbinding met Geneanet vertragen. Wij raden U derhalve aan om Geneanet in Uw AdBlocker op te nemen in de lijst te vertrouwen sites.

Geneanet > Infobronnen > Blog

Goudmijn voor historisch onderzoek in de Neder-Betuwe

Gepost door Jean-Yves op 4 jun. 2019
 

Opnieuw goed nieuws voor iedereen die onderzoek doet naar historische bronnen uit de Neder-Betuwe. Dr. Peter Dirk Spies heeft een nieuwe reeks transcripties uitgegeven. De reeks bestaat uit maar liefst 32 delen en bijna 10.000 pagina’s Gerichtelijke Transcripties uit de Neder-Betuwe van 1476 tot 1809. Met deze transcripties kunt u snel en eenvoudig op naam zoeken, ook in de registers die bijna 200 jaar verder gaan dan de kerkelijke doop- , trouw- en begraafregisters.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren