Geneanet > Infobronnen > Blog

Historische Vereniging Steenderen van papier naar digitaal

Gepost door Jean-Yves op 3 jul. 2019
 

Vrijwilligers van de Historische Vereniging Steenderen (HVS) zijn volop bezig om alle documenten en foto’s digitaal op te slaan. Hun doel is om dit archief op deze manier voor een groter publiek toegankelijk maken. Om documenten en foto’s digitaal op te slaan, zijn uitgaven nodig op het gebied van hardware, zoals computer en software, de programma’s. Om het doel ‘van papier naar digitaal’ te bereiken wil Welkoop Toldijk de vereniging helpen.

Source

3 commentaren Eerdere commentaren

Daan ERAS
12-07-19

Het wordt makkelijker om iets op te zoeken op de pc, maar een stukje direct contact gaat verloeren.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren